skopleie skinn

Skopleie skinn – Guide i fem trinn

Skopleie skinn i fem enkle trinn. Sørg for å ta vare på dine fine skinnsko, skopleie lær er spesielt viktig om vinteren mellom skråstrek og veinsalt.

Med riktig omsorg for skinnskoene dine, øker du levetiden betydelig, både skoene dine og lommeboken vil takke deg!

1. Rens

Før du påfører skokremen, er det viktig å rengøre skoene dine. Puss dem med en shine-brush og bruk rengøringsmiddel, f.eks Saphir Lotion. Bruk bomullskluten til å gni lotionen inn i læret. Når du er ferdig tørker du raskt over med bomullskluten og lar læret tørke.

2. Restaurere

Nå er det tid å genopprette uttørket lær. Rengøringen åpnet opp porene i læret og forberedte det på å absorbere pleiende oljer. Bruk f.eks Saphir Renovateur for best mulig effekt. Påfør kremen med en polish applicator-brush og la den absorbere i fem minutter. Tørk deretter raskt av.

3. Poler

Bruk skokrem, f.eks Saphir Pommadier, perfekt for skopleie skinn, for å få skoene dine til å skinne. Den matt-blanke kremen mykgør, nærer, farger og impregnerer skoene dine. Påfør kremen på skoene dine med bomullskluten. Vent i fem minutter og puss dem med en shine-brush.

4. Glans

Hvis du liker litt ekstra glans, kan du bruke høyglansede skovoks, f.eks Saphir Pate de Luxe. Denne rike voksen inneholder sju forskjellige typer voks, alle med spesikke funksjoner, som for eksempel glans, mykgøring, beskyttelse og duft. Påfør på samme måte som trinn 3.

5. Finish skopleie skinn

Hemmeligheten med ordentlig skinnende sko ligger i dette siste trinnet. Få skoene dine til å skinne med en shine-brush av høy kvalitet. Beveg den i korte, hurtige bevegelser, og ta din tid. Hvis du ønsker en matt overate, kan du hoppe over det erde trinnet.

Tips! Bruk mørkhårede børster for svarte og mørke skinnsko, og bruk lyshårede børster for lyse skinnsko.

Tips om 3 eksklusive skopussesett som inneholder alt du trenger for profesjonell skopleie lær:

Skopussesett Saphir Burlwood

Skopussesett Saphir Walnut

Skopussesett Saphir Cherrywood

Alle skopussesett kan graveres med din egen graveringstekst, du velger font og tekststørrelse. En perfekt gave til noen du liker!