eksklusive armbånd menn

Eksklusive armbånd menn B-Joy

Salvatore Bersanis eksklusive armbånd menn av merket “B-Joy” er moderne og svært flotte armbånd. Dette er eksklusive herrearmbånd som samtidig er diskrete og veldig stilrene. De lar seg enkelt kombinere med både formelle og avslappede klesstiler og eksklusive klokker.

I kategorien eksklusive herrearmbånd blir det lett for mye eller for stort og prangende, men italienske Salvatore Bersani beholder det eksklusive uten at det blir i nærheten av “for mye”.

Akkurat som for den klassiske italienske herremoten er stilrenhet nøkkelordet for Salvatore Bersanis armbånd. De er laget i rustfritt stål og de fleste armbåndene har dessuten små detaljer i ekte 18 karat gull.

Eksklusive armbånd menn fra Italia

Armbånd B-Joy Cosimo Brown

Armbånd B-Joy Cosimo Black

Armbånd B-Joy Spartaco

Armbånd B-Joy Asterio

Hvilken modell liker du best? Dersom du ønsker å kombinere armbåndet med en eksklusiv klokke har vi følgende anbefalinger:

For klokker med hvit skive, brun rem eller lenke og stålfarget urkasse:
Armbånd B-Joy Cosimo Brown

For klokker med svart/hvit skive, svart rem eller lenke og stålfarget urkasse:
Armbånd B-Joy Cosimo Black

For klokker med svart skive, svart rem eller lenke og svart/mørk urkasse:
Armbånd B-Joy Spartaco

For klokker med hvit/lys skive, stålfarget lenke og stålfarget urkasse:
Armbånd B-Joy Asterio

Legg til personlig gravering

Armbåndet kan graveres med din egen tekst, en elegant touch som gjør armbåndet ekstra personlig, unikt og verdifullt. På produktsidene for armbånd velger du enkelt graveringstekst, font og tekststørrelse.

For disse stilrene og eksklusive armbåndene til herre anbefaler vi en liten og diskret gravering som f.eks. navn, initialer eller en dato.

Enkelt å justere størrelsen

Det kan være vanskelig å finne riktig størrelse på armbåndet, spesielt når man handler på nettet. Men B-Joy har en enkel løsning på dette! Armbåndene til B-Joy er 19 cm lange, og du kan kjøpe løse forlengelsesdeler på ca. 1 cm per del i tillegg. Slik kan du forlenge armbåndet til ønsket lengde. Forlengelsesdelene er veldig enkle å sette på. Se følgende guide. Kjøp ditt eksklusive armbånd herre via nettet allerede i dag. Vi tilbyr alltid fri frakt og raske leveranser!